RAL-kleuren

Om de communicatie te verbeteren kan u hier veelvoorkomende RAL-kleuren bekijken. Let erop dat de kleuren licht kunnen afwijken afhankelijk van uw computerscherm. Ook worden niet alle RAL kleuren in het overzicht weergegeven. U kan alle RAL-kleuren bekijken op ralkleuren.eu.

Terrasoverkapping in uw favoriete kleur

Uw veranda of carport wordt afgewerkt met hoogwaardige sturctuurlak in de kleur die u wenst. De alluminium profielen worden gemoffeld. Dit proces houdt in dat er een laklaag wordt aangebracht op de aluminium profielen. Deze wordt daarna op zeer hoge temperatuur ingebakken. Hierdoor geven wij 10 jaar garantie en dit staat garant voor de beste kleurechtheid. De veranda kleur kiest u dus helemaal zelf.

 

(Let wel: Dit zijn niet alle mogelijke RAL-kleuren)

(Let wel: Dit zijn niet alle mogelijke RAL-kleuren. Bekijk alle RAL-kleuren op http://ralkleuren.eu/.)

Inbouwspots in kleur

Kiest u ervoor om ook led-spots te laten inwerken, dan kunnen ook deze geheel gratis in de RAL-kleur van uw terrasoverdekking geleverd worden. deze worden dan tevens gemoffeld, geheel gratis, in dezelfde kleur als de aluminium veranda.

Moffelen versus Anodiseren

Anodiseren van aluminium profielen is eigenlijk het beitsen van het aluminium materiaal. Vaak kunnen hierdoor, over de jaren heen, kleurverschillen optreden. Moffelen houdt in dat er een structuurlak wordt aangebracht die onder hoge temperatuur wordt ingebakken.

Veranda op maat biedt enkel moffelen van de terrasoverkappingen aan. Hierdoor kunnen we garant staan voor 10 jaar en zal er aanzienlijk minder kleurverschil optreden ten opzichte van anodiseren.